06
Jan

Crown Bradshow over wat Carrie schreef van ‘Sex in The Big City’ in een pandemie van de vrouw

In de spreker van de heldin Sarah Jessica Parker zouden er veel artikelen zijn met reflecties over dating in het tijdperk van Coronavirus en sociale afstanden.

Het derde decennium van de 21ste eeuw begon absoluut niet van de beste evenementen. Maar tegelijkertijd verschenen een groot aantal verschijnselen en concepten in ons leven dat we niet konden vermoeden. Bijvoorbeeld, “Coronians” verschenen – kinderen, bedacht tijdens zelfisolatie, we begonnen vooral het werk van koeriers te waarderen, en werk en leren van het huis was veel gemakkelijker.

Deze keer ging in de geschiedenis af en leerde ons anders leven en waarderen de dingen die we niet bijzonder het belang hebben geïdentificeerd. Neem dezelfde relaties: maak kennis met tondel en benoemt een datum zonder te markeren over vaccinatie is niet langer zo eenvoudig. Om nog maar te zwijgen over meer nauw contact, wat wordt betaald voor een bijzondere aandacht in de Sex in The Big City ‘. Dus leefde echter en wat ik in je kolom Carrie Bradshow schreef, of ze nu veel meer beperkingen https://www.cornelius-rechtsanwalt.de/arbeitsrecht/ had bij het opbouwen van relaties vanwege een pandemie?

Britse actrice en zanger Anna-Claire Walker in zijn account in Tykottok deelt grappige rollen waarin hij zichzelf in plaats van de heldin van de serie zet. We stellen voor om de beroemde tape ondergedompeld te zijn in moderne realiteiten.

Nieuwe plannen na vaccinatie

“Twee weken na de introductie van de tweede dosis van het Pfizer-vaccin, herinnerde ik me dat ik op maandag een picknick met vriendinnen heb, op dinsdag – een datum met de naleving van een sociale afstand en een cocktailparty in een open binnenplaats na het werk woensdag. Ik had niet zoveel plannen voor de laatste zes maanden! Dus ik vroeg mezelf: toen deze pandemie erin slaagde om in een plasdemie te veranderen?”

Veilige datums tijdens een pandemie

“Toen de man met wie ik ontmoette, zei hij, hij wil niet worden beschermd (ik bedoel maskers), het werd me duidelijk dat dating tijdens een pandemie is als sushi tegen een korting: je wilt ze zo veel, maar daar zijn geen garanties die niet ziek worden na “.

Liefde op een afstand

“Net terug naar huis na de derde poging tot datum tijdens een pandemie. Maar ik kan niet zeggen dat een vonk tussen ons liep. Ik besefte dat het precies was wat ik wil, maar ik kon niet zeker zeggen, maar dat kan ik niet zeggen. Toen dacht ik: hoe paren bij elkaar zijn gebleven, waarneemden op de sociale afstand?”

Grind

“Ik voelde niet langer toen ik vanmorgen wakker werd. Ik kan niet zeggen of het verbonden is met vaccinatie of met mijn nieuwe geliefde. Ontmoet tijdens een pandemie – alsof je een nieuwe roman wilt starten: je bent blij met wat je opnieuw schrijft, maar niemand belooft een gelukkig einde. Toen dacht ik: als er een vaccin van een gebroken hart was, zouden we deze vaccinatie hebben gedaan?”

Foto: Frames uit de serie

Materialen op het onderwerp

Vandaag lezen

Opmerkingen

  • Bovenkant
  • Alle opmerkingen
  • Nieuw
  • Oud

Elke reproductie van de materialen van de site zonder de redactionele op te lossen.

Copyright (c) 2016-2021 LLC “Hurst Shkulev Publishing”

Netwerk Edition “Woman.Ru “(vrouw.Ru)

Certificaat cialis van Registratie van Media E-mail №ф77-65950, uitgegeven door de federale dienst voor toezicht in communicatie, informatietechnologieën en massacommunicatie (Roskomnadzor) 10 juni 2016. zestien+

Oprichter: Beperkte aansprakelijkheidsbedrijf “Hurst Shkulev Publishing”

Editor-in-chief: Vorontsheva over. EEN.

Contactgegevens voor overheidsinstanties (inclusief Roskomnadzor):