14
Feb

Erotische hypnose Online orgasme zonder een enkele aanraking

“Ik maak me geen zorgen over alles,” heeft de stem aan die kant van het scherm gewerkt, “het zal sensueel, sexy en ontspannende audio zijn”. Zachte vrouwelijke stem vertelt je om te gaan liggen en je comfortabel kunt voelen. Daarna houdt de vreemdeling u volgens de standaard ademhalingspraktijken, bekend voor iedereen die meditatie praktiseert. Het duurt ongeveer 13 minuten, waarna je meldt dat je plotseling jezelf bevindt op die zijden van de open poort.

“Ik sta daar, naakt en glimlach naar jou, ik strek je hand. Ik wil jou, “de stem rapporten. En dan belooft hij je mondelinge seks, die je nooit hebt gehad. En blijkbaar gaat het onmiddellijk verder. Het geluid is echter meer op, alsof iemand met een combinatie noedels eet. Maar soms wordt het onderbroken om iets viess te zeggen.

Op de video van 36 minuten op YouTube (HTTPS: // www.YouTube.Com?v = _k9impm0hua) 3,4 M uitzichten Bekeken. Helaas is de roller alleen in het Engels. Dit is een voorbeeld van de zogenaamde erotische hypnose. Iets betekenen tussen ASMR (autonome sensorische meridionale reactie) en audio.

Als je niet weet wat een ASMR is, luister dan naar deze blogger.

De wens om een ​​nieuwe ervaring te krijgen in termen van seks, is altijd inherent aan mensen: beginnend met seksspeeltjes en eindigend met seksoepassingen.

De zogenaamde “hypnoticisme” (passie om orgasme zonder fysiek contact te ontvangen) kwam uit BDSM, waar erotische hypnose werd gebruikt als een hulpmiddel voor het verbeteren van sensaties tijdens het rollenspel. Old-culled “Himppnodommes”

ooit verkocht cassettes met hun

sessies van erotische hypnose via internet.

Hypnotisten creëren hun eigen merk. Ze gebruiken een stem om een ​​luisteraar in trance te introduceren, en dan met een verandering van timbre of tonaliteit, gebruiken ze een “triggerwoord” – in de regel, iets dat uit de algemene context klopt (bijvoorbeeld “jackpot” of “Balalaika “) om orgasme te provoceren. Klinkt raar. “Wanneer ik het woord vertel "nijlpaard", Je zult orgasme ervaren “.

In de regel klinkt dergelijke hypnose als een gedetailleerd verhaal van seksuele fantasieën: een beetje vuile talk, een beetje obscene geluiden (noedels!) – hetzelfde arsenaal als sex operators telefonisch.

Kan klinken als onzin (en vaak is het het), maar de hypnose werd inderdaad voor de behandeling, ontspanning en voor vele andere doeleinden gebruikt. In theorie, als u denkt dat de neurobioloog Nicole Prov, de oprichter van het centrum voor onafhankelijke onderzoek Liberos LLC, kan het hypnotische orgasme goed bestaan. “We weten letterlijk niet wat een orgasme is geprovoceerd, – zegt ze. – Gewoon – Boom! En magie gebeurt. https://bsm1977.nl/2021/08/18/generisk-stromectol-grossist-generiska-lakemedel-online/ Maar voor nu zullen we niet leren over het orgasme, het is onmogelijk om te korting en het feit dat erotische hypnose vrij mogelijk is “.